Home

BANC DE LA MEMÒRIA

Què és Memoro el Banc de la Memòria

L’Associació el Banc de la Memòria és un projecte “sense ànim de lucre” dedicat a la recollida de les records i històries de la vida de les persones nascudes abans de 1950. El format utilitzat és el de clips d’àudio o vídeo d’uns minuts de durada.

Aquest procés s’exterioritza amb la distribució gratuïta dels records recollits. El mitjà de comunicació triat és el web, un lloc específic per a la recol·lecció i ús dels continguts en vídeo i àudio. 

A diferència d’altres iniciatives similars, per assegurar la fi i la coherència del projecte es posen restriccions sobre com carregar els continguts a través de la verificació realitzada pels integrants de l’Associació.

L’Associació el Banc de la Memòria, s’associa amb Memoro – El Banc de la Memòria que va néixer a Torí a l’agost de 2007. La primera pàgina web http://www.bancadellamemoria.it va ser llançada el 15/06/2008. Des de setembre de 2009, el projecte Memoro es gestiona a Itàlia per l’Associació la Banca de la Memòria Associació. A Espanya, s’exterioritza a través de l’Associació el Banc de la Memòria.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s