Home

IV. CONDICIONS ESPECÍFIQUES EN MATÈRIA DE IDENTIFICACIÓ DE LES OBRES O OBJECTES

Qualsevol manifestació impresa al catàleg i referida a l’autoria, autenticitat, atribució, origen, data, edat, procedència i condició dels lots és sempre l’expressió d’una opinió que es regeix pels termes interpretatius que a continuació detallem:

a) FRANCISCO de Goya i Lucientes (NOM I COGNOMS). – Vol dir que, al nostre parer, és una obra autèntica de l’artista esmentat.

b) ATRIBUÏT A FRANCISCO de Goya i Lucientes (NOM I COGNOMS). – Vol dir que, al nostre parer, és una obra probable de l’esmentat artista, però tenint en compte l’existència d’opinions contradictòries per part de coneguts experts o autoritats en la matèria .

c) F. DE GOYA I LUCINTES (INICIAL O INICIALS DEL NOM I COGNOMS). – Vol dir que, al nostre parer, és una obra de l’època de l’artista esmentat i que pot ser total o parcialment de la seva mà.

d) TALLER DE FRANCISCO de Goya i Lucientes (NOM I COGNOMS). – Vol dir que, al nostre parer, és obra realitzada per una mà desconeguda al taller de l’artista esmentat, no necessàriament sota la seva direcció.

e) CERCLE DE FRANCISCO de Goya i Lucientes (NOM I COGNOMS). – Vol dir que, al nostre parer, és obra realitzada per un pintor desconegut o no identificat per nosaltres, però seguint aparentment l’estil de l’artista esmentat, encara que no sigui necessàriament la seva deixeble.

f) ESTIL DE ……. I SEGUIDOR DE FRANCISCO DE GOYA. -Vol dir que, al nostre parer, és obra realitzada per un pintor treballant a l’estil de l’artista esmentat, que pot ser o no contemporani seu però no necessàriament el seu deixeble.

g) SEGONS FRANCISCO DE GOYA. – Vol dir que és obra d’un imitador copiant o seguint l’estil de l’artista esmentat.

h) CÒPIA DE FRANCISCO DE GOYA. – Vol dir que, al nostre parer, es tracta d’una còpia d’una obra cèlebre de l’artista esmentat, amb o sense variacions de composició, color o altres matrius, realitzada en època molt posterior a la seva execució.

i) ESCOLA ESPANYOLA SEGLE XVIII (Escola amb data). – Vol dir que, al nostre parer, es tracta d’una obra realitzada per un artista d’aquesta nacionalitat o treballant a Espanya i realitzada al segle XVIII o segons els cànons d’aquesta època.

j) ESCOLA ESPANYOLA (Escola sense data). – Vol dir que, al nostre parer, es tracta d’una obra realitzada seguint l’estil d’un artista espanyol determinat o indeterminat, independentment de l’època o de la nacionalitat del seu autor.

k) El terme SIGNAT significa que, al nostre parer, la signatura és l’autèntica de l’artista o executada amb el seu coneixement.

l) El terme AMB FIRMA DE significa que, al nostre parer, la firma està realitzada per una mà diferent de la de l’artista esmentat i sense el seu coneixement.

m) El terme datat significa que, al nostre parer, la data és de la mà de l’artista esmentat.

n) El terme AMB DATA DE …. vol dir que, al nostre parer, ara ha estat afegida per una mà diferent de la de l’artista.

o) Quan posem un asterisc (*) precedint la designació de l’artista, volem significar que no coneixem més dades sobre el nom de l’artista, encara que pugui ser obra autèntica.

http://www.duran-subastas.com/condiciones.asp

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s